top of page

CASALS D'ESTIU

Si has arribat aquí és que s’acosta l’estiu i estàs valorant quina pot ser la millor opció per als teus infants.

Com succeeix a tots els projectes de la nostra entitat, mirem d’adaptar-nos a les necessitats i funcionament de les escoles i famílies amb les que col·laborem. Així doncs, busquem que el casal continuï sent un espai de confort per als infants, que gaudeixin de la novetat que pot aportar un canvi d’activitat però amb la tranquil·litat que aporta conèixer l’espai i el context en el que es desenvolupa.

El casal es troba immers dins d’una temàtica per fer que els infants puguin abstraure’s i crear una realitat paral·lela, on l’únic objectiu sigui passar-s’ho bé i gaudir mentre, implícitament, treballem un seguit d’aprenentatges que considerem d’especial interès pel seu desenvolupament integral.

 

El centre d’interès és molt important en la realització dels nostres casals, ja que és el fil conductor que dona sentit a les nostres activitats per fer-les transcendir, convertint-les no només en eines per assolir els objectius plantejats sinó en moments de valor en si mateixos.

 

L’objectiu final no és altre que els infants continuïn experimentant noves vivències alhora que viuen intensament el casal.

IMG-20190723-WA0014.jpg
bottom of page